Najave: Bloodborne card game i The Godfather Board Game

Dizajner igara Erik Lang (Eric M. Lang) je objavio na svom twitteru najave za dve nove igre na kojima radi. Erik je do sada radio na popularnim igrama kao što su XCOM The Board Game, A Game of Thrones Card Game, Blood Rage i druge.

Ono što je interesantno kod igara koje je najavio jesu veoma poznate licence. Jedna je iz sveta video igara a druga je iz sveta filma(prvo književnosti pa onda filma).

Bloodborne The Card Game

Rađena po poluarnoj Playstation 4 igri Bloodborne, igra je zamišljena kao brzopotezna igra sa kartama za više igrača. Bloodborne je smešten u Yarnam, svet koji najviše podseća na gotičko mračnu verziju Londona, gde igrač igra u ulozi „Lovca“ koji ubija najgroznija moguća čudovišta i uzima im krv. Bloodborne the Card game će biti licencirana igra, prosečna partija bi trebalo da traje 30ak minuta i bazirana je na Chalice Dungeon modu igre Bloodborne, gde igrač ulazi u tamnicu sa ciljem da ubije čudovište koje je čuva, pokupi njegovu dušu i ne pogine u procesu. Igra je zamišljena kao jednostavna ali prilično zarazna. Neće biti figurica, ali će sve kartice biti iz Bloodborne sveta, tako da možemo očekivati gnusne spodobe i sjajne artove.

Bloodborne card game

Bloodborne card game

 

 

The Godfather

Društvena igra urađena po čuvenom filmu Kum, za 3-5 igrača sa trajanjem do 90 minuta. Zamišljena je kao worker placement igra, sa tablom (mapom, ali ne znamo još čega) i figuricama. Pretpostavljamo da će svaki igrač igrati po jednu mafijašku familiju i da će imati svoje plaćenike koji će obavljati prljave poslove za njega i tako pomagati familiju i svog Dona.

The Godfather board game

The Godfather board game

 

Obe igre nam dolaze kako izgleda veoma uskoro u izdanju kuće Cool Mini Or Not a znajući kakve su firurice u njihovim ostalim igrama (Blood Rage), jedva čekamo da vidimo kako će izgledati ove nove. Nadamo se da će igre što pre izaći iz produkcije i stići do nas.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
newest oldest most voted
Notify of
Sale
Guest
Sale

Vredi Čekati i nadam se da ćete, kao i do sada, biti među prvima koji će ovi ugru doneti u našu zemlju!!!